Kerkdienst met kunst in Vroomshoop

VROOMSHOOP – Werken van achttien kunstenaars, onder wie Ria Borneman en Berthie Postma (allebei uit Vroomshoop), worden op zondag 8 maart gebruikt tijdens een kerkdienst in Het Anker aan de Hoofdstraat in Vroomshoop. Aanvang 19.00 uur.

Het gaat bij deze dienst over ‘scheppend geloven’. De kunstwerken laten zien wat geloof en Bijbel te vertellen hebben. ‘Mensen schilderen, fotograferen, tekenen, en hun kunst kan mensen raken en doen beseffen, dat mensen door God gemaakt zijn (schepsels) om zelf te scheppen’, zo wordt in een persbericht de achtergrond van de bijeenkomst geschilderd.

De schilderijen, foto’s en tekening zijn tijdens en na afloop van de dienst te bekijken. Voorganger is dominee David Kroeze, de muzikale begeleiding doet Tea Joor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *